Tuesday, December 08, 2009

Ode til Anki!

Den siste tiden har jeg vært veldig mye på sko-shopping. For det meste sammen med Kristin fordi hun trenger sko til penkjolen og varme, praktiske OG elegante vinterstøvletter (du ser det skjer med det aller første).

Jeg endte selvfølgelig opp med å kjøpe et eget par støvletter. Husker ikke sist jeg kunne kjøpe et par knehøye sko, så måtte benytte annledningen. Dessuten var de helt fantastiske å gå på (bortsett fra i nedoverbakker, men hvilke høye sko er gode å gå på da?)

Det finns et menneske jeg alltid blir minnet på når jeg kjøper sko, og det er Anki. Hun er kanskje hakket mer skofiksert enn det gjennomsnittlige mennesket og jeg ender alltid opp med åg å rundt å tenke at DISSE skoene ville Anki elsket!;)

Til slutt måtte ejeg bare lage et blogginnlegg med alle skoene jeg har tatt bilde av.


Støvletter fra Din Sko



Fancy, lilla støvletter fra skobutikken på Telegrafen jeg ikke husker navnet på


Hippiestøvletter fra Bianco jeg vet at Anki elsker



Porno-snøre støvletter jeg fant i Sverige


Jeg gir som regel opp halveis ut i sko-shoppingen! Da setter jeg meg ned og kommenterer kjøpene til Kristin (det er jo aldri like gøy å kjøpe ting til andre som det er degselv, men en god 2.plass!:D)

Da er det greit a ha denne sofaen å sitte i (som tilfeldigvis matcher stolene dine, Ida. kanskje du vil kjøpe den:P)


2 comments:

  1. Sånn sofa tror jeg besteforeldrene mine hadde en gang i tida! Skobutikken på Telegrafen; er ikke det lille vinkel sko..? Nice støvletter, beib! :-)

    ReplyDelete
  2. Hvor er den sofaen henne? Jeg vil snike meg inn og stjele den! Har enda ikke kjøpt sofa til leiligheten og den passer perfekt. VIL HA! Den skobutikken på Telegrafen heter Lille Vinkel, helt rett Siv:-)

    ReplyDelete