Wednesday, October 27, 2010

Smittsomt!

Det er mange ting, sånn bortsett fra det aller vanligste, som er smittsomme.

Når man snakker om smittsomhet tenker de alle fleste på sykdommer (og de kan jo smitte på alle mulige måter, blod, kroppsvæsker, spytt, via insekter, you name it!) men det er jo ikke det eneste som smitter.

Sånn ellers på smittefronten så mitter jo gjesping. Og ingen aner hvorfor.. Akkurat nå er jeg skikkelig offer for smittegjesping. Jeg leste nemmelig på Wikipedia om gjesping og før jeg kom til delen i artikkelen hvor det sto om at det smittet så hadde jeg begynt å gjespe (ironsk nok sto det jo også at det kunne smitte bare ved å lese om gjesping. Well duh, det fant jeg kjapt ut av!). Teorien om at man gjesper for å få mer oksygen i blodet var visst bare tull. Hmm.. Mystifistisk.

En annen ting som smitter er kløing (ikke nødvendigvis kløe). Den ene kollegaen min begynte å snakke om lus på jobb her om dagen, og jeg trodde jeg skulle klø meg ut av mitt gode skinn. Og når jeg begynte å klø, så begynte de andre å klø (og de klødde HVERTFALL etter at vi hadde snakket om lus). Det ble så ille at jeg måtte gå ut av vaktrommet for å slippe å klø. Men hver gang jeg så kollegaen min resten av den dagen kjente jeg hvordan det bare begynte å klø over hele meg. Jeg kjenner jeg begynner å klø bare jeg tenker på det nå!


Æsj..


Nå må jeg bytte tema for å ikke ta helt av på kløingen og gjespingen her (skikkelig produktivt tidsfordriv).

Jeg skal på Halloweenfest på fredag (og lørdag) og har ikke peiling på hva jeg skal kle meg ut som. Jeg vurderer å kle meg ut som noe jeg har vært før, fordi det er så enklet, men det går på en måte ut over "yrkestoltheten" min, if you know what I mean!?! Samtidig vil jeg være gjenommført og kanskje litt orginal.. Skal ikke være lett dere..

Aller mest har jeg lyst til å kle meg ut som Cruella De Vil, men det blir litt for kort tid å gjøre det på nå. Dessuten ville det kostet alt for mye penger.


Men det hadde vært så utrolig gøy! Å google kostymer på internett hjelper jo ikke, alt som dukker opp kunne jo like gjerne vært noe man hadde på seg på erotisk aften.

Kjenner at det blir litt vanskeilg å være skummel nå man ser ut som om man skal rett inn på settet til en pornofilm!

Kanskje jeg bare skal ta på meg et laken å være spøkelse.. Tror det kanskje blir litt vanskelig å drikke øl da!:P

2 comments:

  1. Hva med roadkill-skilpadde? Eller klovn? Tannlege? Sjokolademus? :-D

    ReplyDelete