Thursday, July 06, 2006

Ode til Siv!

Siv har hjernevasket meg for all tid! Uten at jeg har merket det har Siv sin innflytelse sneket seg inn i hverdagslivet mitt.

Siv er en sminketøs. Et parfymeri-lørv. Kanskje tilogmed en make-up snobb! Men bare kanskje! Siv har så lenge jeg har kjent henne (og det begynner å bli noen år nå) vært nøye på hva slags produkter hun kjøper. Enten det er sminke, neglelakk, kremer etc. Hun er også ekspert på hvodan man skal sminke seg (Siv ser alltid fab ut.. Og hun kan alltid finne feil ved måten du tar på deg sminke. Hvertfall hos meg). Jeg har selvfølgelig lært en hel haug av Siv, for hun lærer villig vekk. Jeg glemmer det like fort, så hun er egentlig ganske snill som gidder å fortelle meg det.

Det var Siv som var med meg da jeg kjøpte min første røde leppestift (og min andre, da jeg mistet min første på fest). Det var Siv som fikk meg til å buke 200kr på en mascara fordi den var "så utrolig bra" (og det er den). Jeg får alltid Siv til å sjekke sminken min før vi drar på byen. Jeg har kanskje blitt en liten make-up snobb jeg også!

Jeg har jo ikke alltid vært like nøye med "groomingen", men det har Siv fått gjort noe med. Siv kommenterte en gang at øyebrynene mine ikke var så heldige som de kunne bli. Det resulterte i at jeg lot de gro, og så fikk Siv nappe de sånn som hun mente det passet best. Jeg hadde selvfølglig noe å si, men det er Siv som har teknikken og kunnskapen til å få det til. Det var Siv som insisterte på at hvis hun skulle style meg (noe hun gjør med jevne mellomrom, for jeg ser så grenseløst porno ut da) så måtte jeg skrubbe ansiktet mitt. Hun ble så lei av at jeg ikke hadde en sånn (ting til å skrubbe ansiktet med), at jeg fikk en til bursdagen min. Nå har jeg selvfølgelig blitt avhengig. Jeg gikk tom rett før jeg dro hjem og har ikke rukket å kjøpe ny. Nå sniklåner jeg av mor. Jeg hadde gått to uker uten å skrubbe anisktet mitt og jeg trodde jeg skulle bli gal. Jeg ble nesten ekstatisk da jeg fant ut at mor hadde sånn. Men huden min blir så mye finere når jeg gjør det. Det lærte jeg av Siv, og jeg er helt enig!

Nå tenker jeg på Siv hver gang jeg napper øyebrynene, hver gang jeg skrubber ansiktet mitt, hver gang jeg legger den lyse basis-øyeskyggen og selvfølgelig hver gang jeg griser mascara og kan ta den vekk uten å ødeleggge sminken.

Så dette innlegget er til Siv. Baby, you rock!


1 comment:

  1. Ntååå! Blir helt rørt her! :) Mitt neste mål er å få deg til å kjøpe en ny smashing foundation (av anstendig (dyrt) merke..). Noen concealer klarer jeg høyst sannsynlig ikke å få prakket på deg, så skal la være å prøve, hehe :D

    ReplyDelete